Гаранционен срок


Гаранцията за нашите произведени от злато бижута е 2 години от деня на покупката. Тази гаранция покрива липсата на съответствие на бижутата с всяка от характеристиките, посочени в сертификата към момента на продажбата и не покрива повреда на продукта, възникнала след датата на продажба. Автентичността и спецификациите както на скъпоценния материал – 14k злато (585‰) / 18k злато (750‰), така и на скъпоценните камъни, вградени в закупените бижута, са гарантирани за цял живот.


Клиентът има възможност да замени закупения продукт само веднъж в рамките на 30 дни от закупуването му. Този процес е възможен само чрез представяне на касовата бележка или фактурата на продукта (ако продуктът е закупен онлайн) и само ако продуктът е върнат неизползван без признаци на износване или повреда.


Правата на потребителите са в съответствие със ЗЗП. Правата на потребителя не се засягат от условията на гаранцията.


Бижутата TEILOR са маркирани в съответствие с действащото законодателство, под ръководството и контрола на Румънския национален орган за защита на потребителите – отдел за благородни метали.


Гаранцията не покрива повреди на бижутата, възникнали поради неспазване на указанията, посочени в гаранционния сертификат, злополуки, небрежност, неправилна употреба или други фактори, които не могат да бъдат свързани с проблем с материала или производството.


ПРЕПОРЪКИ


За да запазите Вашите бижута TEILOR възможно най-дълго, препоръчваме:


• Моля, носете Вашите бижута със скъпоценни камъни внимателно, тези продукти не са предназначени да издържат на механични удари.


• Съветваме Ви да съхранявате вашите бижута TEILOR в оригиналната им опаковка или друга специална кутия за бижута.


• Не носете Вашите бижута TEILOR по време на домакинска работа или друг труд, който може да съдържа сяра.


• Съветваме Ви да не носите Вашите бижута TEILOR по време на физически дейности.


• Моля, избягвайте всякакъв контакт с химически вещества, докато носите вашите бижута TEILOR, за да избегнете риска от метална корозия на продукта.


• Моля, имайте предвид, че продължителното излагане на благородния метал на солена вода, парфюм, овлажнител, лак за коса, хлорна сяра може да повлияе на неговия блясък.


В зависимост от честотата на носене, препоръчваме Вашите бижута TEILOR да бъдат почиствани и прегледани от специализиран бижутер поне веднъж годишно.


Настоящата гаранция гарантира всички права на потребителя, в съответствие със закона за защита на потребителите.