Добре дошли
в света на TEILOR
Вселена, в която диамантите и скъпоценните камъни станаха наш отличителен знак. Научете историята, която продължава да ни вдъхновява вече повече от две десетилетия.
Историята
landing.about.contentTitle1
Началото
Името на марката е вдъхновено от улицата, на която беше отворен първият ни магазин през 1998 г. – това е мястото, където златните бижута започнаха да пишат нашата история. Предприемаческият дух и вдъхновението на основателите доведоха до смелото настояще: над 65 магазина в пет европейски държави.
Perfected by you
Мисия
Нашата мисия е да покажем на хората, че увереността е естествен избор, да ги вдъхновим и мотивираме да се превърнат в своята най-добра версия. Автентичността, смелостта и любопитството ни определят и ние предаваме тези ценности на всеки, който споделя нашата страст към бижутата, чрез всяко изживяване с TEILOR.
ПОКАЗАТЕЛ ЗА ДОВЕРИЕ
landing.certified.contentTitle1
De Beers Институт за диаманти
Безспорно доказателство за автентичност беше внесено в колекцията от годежни пръстени на TEILOR – чрез диаманти, класифицирани от Института за диаманти De Beers. С над 130 години експертен опит, институтът е световен лидер в индустрията за класификация на диаманти въз основа на Четирите C-та.
Думи от нашия създател
FLORIN ENACHE, Създател
„TEILOR е историята на екип от 500 души от пет различни държави. Смели, далновидни, амбициозни хора, които знаят, че една мечта има нужда от солидна основа.
Вярвам в изключителната смелост, във вземането на решения, в интуицията и вродената способност за адаптиране. TEILOR е семейство, което е част от мен. Това е най-красивото и интензивно предизвикателство, което съм започнал преди 25 години.”
Нашето пътешествие
founder-signature