Препоръчани продукти

Показване
171 Продукти

Сортиране по

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ
Пръстенът безкрайност, известен също като пръстен за вечност, има диаманти или други скъпоценни камъни, разположени в непрекъснат кръг около обиколката на пръстена. Тези пръстени често се използват като брачни халки, а използваните скъпоценни камъни включват диаманти, сапфири, рубини и смарагди. Те могат да бъдат направени от различни материали като злато, платина или сребро.
Дизайнът на вечните пръстени чрез привидно непрекъснатата линия от диаманти, символизира вечната любов и лоялност.
Въпреки че пръстените безкрайност често се използват като брачни халки, те могат да се носят и като бижута с елегантни тоалети. Подходящи са и за подарък на годишнина от сватба или за празнуване на важно събитие.
Пръстенът безкрайност може да се носи на същия пръст, като вашата брачна халка или годежен пръстен.
За да комбинирате пръстен Безкрайност с други пръстени, изберете подобни стилове и метали и вземете предвид ширината и пропорциите на камъните. Експериментирайте с позиционирането на пръстена и се консултирайте с бижутер, за да постигнете най-хармоничния вид.
Пръстените Безкрайност датират от преди повече от 4000 години, от 2000 г. пр. н. е. по това време древните египтяни издълбавали пръстени от различни материали като кост, метал или мъниста и ги подарявали на партньора си, като символ на любовта, която ги свързвала. По този начин кръглата форма на пръстена представлявала тяхната връзка, която трае завинаги.