Препоръчани продукти

Показване
1191 Продукти

Сортиране по

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ
За да почистите диамантените обеци, можете да използвате разтвор от топла вода и мек препарат за миене на съдове, като ги потопите в този разтвор и след това ги почистите с мека четка за зъби. Важно е да избягвате използването на гореща вода или абразивни почистващи препарати, които могат да повредят камъка или обкова.
С всяка онлайн поръчка на бижута TEILOR се наслаждавате на първокласно опаковане за подаръци, безлихвено плащане, доставка до 48 часа и връщане до 14 дни. Освен това вие сте гарантирани, че вашите бижута са сертифицирани и можете да се възползвате от ремонт в сервиз на TEILOR.
Най-важните фактори, които трябва да имате предвид, когато купувате диамантени бижута, са 4С: чистота, карат, цвят и шлифовка, които влияят върху стойността и външния вид на диаманта. Важно е да изберете солидeн и качествен обков, който ще защити диаманта и ще го направи изпъкващ, а когато купувате диамантени бижута онлайн, изберете реномиран магазин, който предлага сертификат за гаранция на бижутата.
За да запазите диамантените обеци, препоръчително е да го съхранявате в специална кутия за бижута, далеч от пряка слънчева светлина и други източници на топлина, които могат да повлияят на блясъка на камъка, както и да го предпазвате от продукти за грижа за кожата и парфюми. Също така е важно да проверявате бижутата си редовно за замърсявания и да ги почиствате правилно, за да можете да ги поддържате в оптимално състояние възможно най-дълго.