Сортиране по

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ
Брачните халки представляват обещание за любов или брак между двама души. Най-често се носят на безименния пръст на лявата ръка, като двамата партньори си ги разменят по време на сватбената церемония.
Най-подходящите метали за брачни халки са злато, платина и паладий. Златото е най-популярно за брачни халки поради своите издръжливи характеристики и устойчивост на износване. Платината също е популярен избор, счита се за по-издръжлива от златото и има минималистичен вид. Паладият, рядък и благороден метал, е по-скорошен избор, тъй като е издръжлив като платината и по-лек от златото.
В Румъния, а и не само, сватбената халка се носи на лявата ръка, традиция, която произхожда от древен Рим. По това време се е смятало, че на безименния пръст има вена, водеща директно към сърцето. „Vena amoris“ (вената на любовта), която обаче се оказа мит, но това не е попречило на цели култури да поддържат обичая.
На първо място е важно да обсъдите вашите предпочитания и бюджет с партньора си. Също така е важно да се вземе предвид качеството на пръстените. Издръжливостта и устойчивостта на износване са важни, когато става въпрос за бижута, носени всеки ден, така че е важно да изберете издръжлив, качествен материал като злато или платина. Изберете дизайн на сватбен пръстен, който е удобен и лесен за носене всеки ден, така че да не изпитвате дискомфорт или дразнене. Също така е важно да проверите гаранцията и правилата за връщане на вашите брачни халки, в случай че по-късно са необходими промени или ремонт.
Сред най-популярните дизайни са семплите брачни халки от злато или платина, с минималистичен и елегантен дизайн. Те са идеални за хора, които ценят елегантността, без да искат да се открояват с прекалено натоварени аксесоари. Брачните пръстени с диаманти или други скъпоценни камъни, като със сапфири или рубини, се носят като символ на любов или годеж и са популярен избор за двойки, които искат по-ярко, по- открояващо се бижу. Винтидж или исторически брачни халки, като арт деко или викториански дизайн, предлагат ретро или винтидж усещане, което може да е подходящо за двойки, които искат да се отдалечат от по-класическите стилове и да добавят нотка оригиналност. Брачните халки с романтични символи, като тези във формата на сърце или с персонализирани гравюри, са идеални за двойки, които искат да изразят своята любов и преданост по персонализиран и необичаен начин.
Цената на брачния пръстен варира в зависимост от материала, дизайна и качеството на инкрустираните камъни. Златните или платинени брачни халки с диаманти или други скъпоценни камъни могат да струват от няколкостотин до хиляди евро.
Да. Можете да закупите желания от вас чифт брачни халки от всеки търговски обект на TEILOR, предлагайки злато в замяна.
За да почистите своя златен сватбен пръстен, може да използвате специален разтвор за почистване на бижута или топла вода и мека четка, за да премахнете натрупаната мръсотия. Важно е да избягвате използването на агресивни химикали, като разтвори, съдържащи хлор или парфюми, които могат да повлияят на блясъка на сватбения пръстен и да причинят повреда. Освен това избягвайте да носите сватбения си пръстен по време на чистене или по време на тежки физически дейности, тъй като те могат да причинят износване или деформация на бижутата. Освен това е важно редовно да проверявате своя златен сватбен пръстен за дефекти или износване и да го занесете на бижутер за ремонт или професионално почистване, ако е необходимо.

Елатници - символ на брака


Един чифт елатници представляват повече от просто <word>бижута</word><url>https://www.teilor.bg/jewellery</url>: те са символ на обединението между двама души чрез брак. Като ги носят, двамата партньори изразяват своето ангажимент и обещание да бъдат заедно през целия си живот. Затова изборът им е важен момент за двойката.


Как да изберете своите елатници


Преди да изберете правилните елатници за сватбата, е важно да определите бюджет. Освен това е важно да изберете дизайн на пръстен, който да представлява и двамата. Определете дали искате класически или модерни елатници, прости или с диаманти. Освен това материалът, от който са направени, трябва да съответства и на бижутата, които обикновено носите.


Открийте наличните модели на елатници


В магазините на TEILOR можете да намерите елатници, направени от бяло злато, жълто злато или розово злато, както и <word>пръстени за вечна вярност</word><url>https://www.teilor.bg/eternity-rings</url>. Освен това можете да изберете пръстени с диаманти или други скъпоценни камъни и за избора на правилния дизайн можете да се възползвате от помощта, предоставена от нашите консултанти. Изборът на елатници за сватбата ви трябва да отразява вкусовете и стиловете ви възможно най-точно. Всеки път, когато ги погледнете, емоциите, свързани с деня на сватбата или <word>предложението</word><url>https://www.teilor.bg/engagement-rings</url>, ще се върнат, напомняйки ви за ангажимента, който сте поели един към друг.