Показване
5275 Продукти

Сортиране по

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ
Изборът на скъпоценни камъни за златни бижута зависи от личните предпочитания и бюджет.Някои от най-популярните избори включват диаманти, сапфири, рубини, смарагди и аметисти.
Има разнообразие от дизайни на обеци, които се различават според личните предпочитания, както и според текущите модни тенденции. Като цяло златните обеци без скъпоценни камъни са сред най-търсените модели, наред с диамантените или перлените обеци. Популярните форми включват висящи обеци с талисмани, кръгли обеци и малки, минималистични обеци. Други търсени дизайни са обеци тип висящи, дълги обеци или обеци в различни геометрични форми.
Можете да носите златни бижута в комбинация с бижута от други метали, като платина или мед, но трябва да внимавате да ги комбинирате внимателно, за да създадете хармоничен външен вид. Важно е да вземете предвид характеристики като цвят, размер и форма на бижуто, за да избегнете прекалено натоварена или хаотична комбинация. Като цяло е по-безопасно да комбинирате подобни метали, но можете да експериментирате и да опитате други смеси.
С всяка онлайн поръчка на бижута TEILOR се наслаждавате на първокласно опаковане за подаръци, безлихвено плащане, доставка до 48 часа и връщане до 14 дни.
С всяка онлайн поръчка на бижута TEILOR се наслаждавате на първокласно опаковане за подаръци, безлихвено плащане, доставка до 48 часа и връщане до 14 дни.
За да поддържате златните си бижута в добро състояние, е важно да ги поддържате правилно. Можете да започнете, като използвате специален почистващ разтвор или топла вода и мека четка, за да отстраните всички замърсявания или прах, натрупани върху тях. Препоръчително е да избягвате да носите златни бижута, докато почиствате или използвате химикали като парфюм или разтвори, съдържащи хлор. Когато не носите златни бижута, съхранявайте ги на сухо и тъмно място, като например чекмедже или кутия за бижута, за да избегнете износване от излагане на въздух или слънчева светлина. Избягвайте да носите златни бижута по време на спорт или тежки физически дейности, които могат да доведат до износване или деформация. Освен това ги проверявайте периодично за дефекти или износване и, ако е необходимо, отидете при бижутер, за да ги поправи или почисти професионално.
Съберете старите златни парчета, които искате да обмените – те могат да бъдат пръстени, обеци, гривни или верижки и ги занесете в магазините на TEILOR. Нашите съветници ще претеглят златото, което носите, и ще ви кажат колко ще получите за него, което можете да използвате за закупуване на нови бижута. Можете да изберете части от всички колекции на марката и, ако е необходимо, да допълните сумата, за да закупите желаните от вас части.

Бижута, които не бива да липсват от вашата лична колекция


Всяка жена има поне едно златно бижу, от което не може да се откаже, едно, което подчертава нейната личност и й носи радост. Сред най-ценените бижута за жени са обици, гривни и гердани, макар и глезени или брошки да не остават незабелязани. Изработени от жълто злато, бяло злато или розово злато, стилни бижута или бижута с диаманти и полускъпоценни камъни, бижутата носят мощно послание за елегантност и изисканост, както и за личностите на тези, които ги носят. Изберете да допълните тоалета си с бижута, които ви представляват.


Разгледайте колекциите от бижута за жени на TEILOR


В TEILOR можете да намерите уникални модели бижута за себе си и за вашите близки, а нашите консултанти могат да ви помогнат със съвети при избора на най-подходящите парчета. Открийте бижута за жени, както и бижута за мъже и за деца. След многократно носене, дори в най-сигурни условия, защитени от прах, слънце и корозивни вещества, бижутата изискват обмислен ритуал на почистване. Затова се препоръчва периодично да ги почиствате с мека, финотекстурна материя и нежен препарат с топла вода. По този начин любимите ви бижута ще запазят своя блясък, и ще можете да се наслаждавате на тях дълго време.