Показване
1647 Продукти

Сортиране по

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ
Има различни видове златни пръстени, включително пръстени от жълто злато, пръстени от бяло злато, пръстени от розово злато, пръстени тип безкрайност, златни пръстени с диаманти, пръстени с перли, пръстени със скъпоценни камъни и други.
Най-популярните дизайни на златни пръстени са тези с прости и елегантни форми, като пръстени с ленти (тип брачна халка), златни пръстени с диаманти, пръстени със скъпоценни камъни, перли, геометрични фигури или абстрактни дизайни.
Когато избирате пръстен, трябва да вземете предвид личния си стил и другите бижута, които носите, правилния размер, качеството на материалите, специалното значение или наличния бюджет и издръжливост, така че да можете да го носите дълго време.
Размерът на пръстена може да бъде измерен с помощта на набор от пръстени или чрез измерване на вътрешния диаметър на пръстен, който обикновено носите. Можете също да измерите около пръста си с конец и след това да сравните полученото измерване със стандартните таблици за размер на пръстена.
Всичко зависи от модела на поръчания пръстен. Ако има семпъл дизайн и не е инкрустиран с камъни отстрани, лесно може да бъде модифициран в работилницата на TEILOR.
Има няколко начина да се грижите за златните пръстени, за да запазите външния им вид. Можете да започнете с помощта на разтвор за почистване на бижута или топла вода и мека четка, за да премахнете натрупаната мръсотия върху златните бижута. Най-добре е да избягвате да носите златните си пръстени, докато почиствате или използвате химикали като парфюм или разтвори, съдържащи хлор. За ситуации, когато не носите своя златен пръстен, съхранявайте го на сухо и тъмно място, като например чекмедже или кутия за бижута, за да избегнете износване от излагане на въздух или слънчева светлина. Избягвайте да носите своя златен пръстен по време на спорт или тежки физически дейности, които могат да доведат до износване или деформация. Освен това проверете златните си пръстени за дефекти или износване и отидете при бижутер, за да ги поправи или почисти професионално, ако е необходимо.

Златни пръстени: Символ на Елегантността


Въпреки че модата продължава да се развива и претърпява много промени, съществуват класически елементи, които остават постоянни, като златните пръстени. TEILOR предлага впечатляващо разнообразие от видове златни пръстени, всеки със съвременен дизайн. Сред тях са класическите златни пръстени в жълто, които се предпочитат през много поколения, както и златни пръстени в бяло, които придават блясък и елегантност, и златни пръстени в розово, в нежен и романтичен нюанс. Освен това можете да намерите различни модели мъжки пръстени, изработени от 14k и 18k злато или титан.


Как да изберете правилния златен пръстен


Задайте бюджет, след което решете дали искате прост дизайн или такъв със скъпоценни камъни. Пръстени без скъпоценни камъни са подходящи за тези, които ценят семплостта и финеса, докато диамантените пръстени са подходящи за специални случаи. Независимо от вашето решение, е важно бижуто да ви представлява.


Разгледайте Колекцията от Златни Пръстени на TEILOR


Всички златни пръстени в колекцията на TEILOR впечатляват с елегантността си, независимо дали са с прост или по-сложен дизайн. Разгледайте цялата колекция и изберете правилния пръстен за вас.