Сортиране по

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ
Мъжките пръстени се предлагат в различни стилове и материали, което ги прави универсален избор за всяко облекло. Те могат да бъдат направени от злато, сребро, титан или други метали и да имат различни покрития като лъскави, матови или текстурирани. Освен това мъжките пръстени могат да бъдат семпли и класически или по-изискани с вмъкнати скъпоценни камъни или други детайли.
Когато избирате пръстен, трябва да имате предвид личния си стил и другите бижута, които носите, правилния размер, качеството на материалите, специалното значение или наличния бюджет и издръжливостта, за да можете да ги носите дълго време.
Размерът на пръстена може да се измери със специален мерител при бижутер или чрез измерване на вътрешния диаметър на пръстен, който обикновено носите. Можете също да измерите около пръста си с конец и след това да сравните полученото измерване със стандартните таблици за размер на пръстена.
Най-подходящите материали за изработка на пръстени, носени от мъже, са злато, сребро, титан и неръждаема стомана.
Всичко зависи от модела на поръчания пръстен. Ако има семпъл дизайн и не е инкрустиран с камъни отстрани, лесно може да бъде модифициран в работилницата на TEILOR.
Има няколко начина да се грижите за златните пръстени, за да запазите външния им вид. Можете да започнете, като използвате разтвор за почистване на бижута или топла вода и мека четка, за да премахнете натрупаната мръсотия върху вашите златни бижута. Най-добре е да избягвате да носите златните си пръстени, докато почиствате или използвате химикали като парфюм или разтвори, съдържащи хлор. За ситуации, когато не носите своя златен пръстен, съхранявайте го на сухо и тъмно място, като например чекмедже или кутия за бижута, за да избегнете износване от излагане на въздух или слънчева светлина. Избягвайте да носите своя златен пръстен по време на спорт или тежки физически дейности, които могат да доведат до износване или деформация. Освен това проверете златните си пръстени за дефекти или износване и отидете при бижутер, за да ги поправи или почисти професионално, ако е необходимо.
Най-ранните пръстени датират от около 4500 години и са били използвани в Месопотамия. Пръстените са били носени както от мъже, така и от жени и са били смятани за символи на власт и статус.

Пръстени TEILOR за мъже


С модерни или вечни дизайни мъжките пръстени са често носени аксесоари. Независимо дали изберете пръстен от титан, жълто злато, бяло злато или черно злато, той определено ще добави елегантно усещане към тоалетите ви и ще повиши стила ви. В зависимост от личността и предпочитанията ви можете да избирате матови или гланцирани пръстени, едноцветни или такива със скъпоценни камъни като черни диаманти и пръстени с различни ширини. Освен това черните титанови пръстени придават съвременен и смел акцент.


Мъжкият пръстен: Символ на статус


Историята ни показва, че мъжете носят пръстени от древни времена. В Древен Египет благородниците и свещениците често са носели тези аксесоари като символи на техния статус, а през Средновековието те са били още по-популярни сред членовете на кралските семейства в Европа. Често работейки като печат, бижутата от този вид имаха не само естетическа, но и официална и практическа функция. В TEILOR можете да намерите разнообразие от бижута за мъже. От мъжки гривни и верижки до маншетни копчета и различни модели мъжки пръстени, те предлагат множество възможности за стил, който ви представлява във всяка ситуация. Открийте ги и ги пробвайте.