Показване
94 Продукти

Сортиране по

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ
Най-популярните видове бижута за мъжете са пръстени, гривни, верижки, часовници и обеци.
Диамантите са универсален аксесоар, който се избира не само от жените. Има различни опции за мъже, като пръстени, гривни, обеци или диамантени часовници, които могат да се носят както на официални, така и за ежедневни поводи. Диамантите се считат за символ на изобилие и успех и затова някои мъже избират да носят диаманти, за да изразят статуса си.
Най-подходящите материали за изработка на бижута, носени от мъже, са злато, сребро, титан, неръждаема стомана и кожа.
Бижута, изработени от благородни метали, като злато или платина, и бижута с диаманти или други скъпоценни камъни са най-подходящи за допълване на облекло за официален повод.

Бижута за мъже - силна тенденция, която прави завръщане


Въпреки че в древността и Средновековието мъжките бижута се радваха на специално внимание сред благородните и кралските семейства, по-късно изчезнаха за дълъг период от време. Само наскоро тяхното включване в мъжките гардероби направи силно завръщане. Днес, заедно с часовниците, които остават сред най-ценените аксесоари, господата все повече избират да носят бижута от злато или други скъпоценни метали, като титан. Сред тях най-популярни са пръстени, мъжки гривни, верижки и маншетни копчета, всички тези продукти са налични в колекциите на ТЕИЛОР.


Бижута за мъже в TEILOR


В магазините на TEILOR, както и онлайн на уебсайта, можете да откриете модели от бижутерия и други скъпоценни метали, подходящи за вас и вашите близки. Открийте перфектния подарък сред тях, като разгледате колекциите на мъжките бижута, както и тези за жени или деца.