Показване
19 Продукти

Сортиране по

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ
Копчетата са аксесоари за затваряне на ръкавите на ризата. Те са алтернатива на копчетата, които обикновено се пришиват на маншетите на ризите. Отличителното е, че копчетата са отделни, свалящи се аксесоари.
Уверете се, че копчетата за ръкавели съвпадат със скобите на вашия костюм. Изберете елегантни и издръжливи парчета като диаманти или черен оникс. Освен това златните и сребърните копчета за ръкавели се съчетават перфектно с елегантни тоалети.
Почистете копчетата за ръкавели с мека кърпа, за да премахнете натрупаната мръсотия и прах, след което ги съхранявайте в кожена кутия за копчета за ръкавели или кутия с отделения.
С всяка онлайн поръчка на бижута TEILOR се наслаждавате на първокласно опаковане за подаръци, безлихвено плащане, доставка до 48 часа и връщане до 14 дни. Освен това вие сте гарантирани, че вашите бижута са сертифицирани и можете да се възползвате от ремонт в сервиз на TEILOR.

Ръкавели: Практични и Елегантни Бижута


Сред най-оценените мъжки бижута са ръкавели от 14K или 18K злато или от 925 сребро. Те имат практичен характер и се използват като изтънчен начин за закопчаване на маншетите на ризите, завършвайки специалните тоалети. Колекциите на TEILOR включват серия елегантни модели на ръкавели в черно, сребърно или златно, както и множество други мъжки бижута като гривни, пръстени и верижки. Открийте всички тези артикули в магазините и онлайн, където можете да избирате от широка гама артикули. Намерете аксесоари, които са ви подходящи, и идеални подаръци за вашите близки.


Кратка история на ръкавелите


Изглежда, че първите ръкавели се появили през 17-ти век като елегантно решение за закопчаване на маншетите на ризите, тъй като мъжете използвали парченца кожа или ленти преди тях. Те бързо стават предпочитани аксесоари за специални събития и станаха част от личните колекции на бижута на членове на кралски и аристократични семейства. С течение на времето те стават все по-изискани, понеже се изработват от метали и скъпоценни камъни и имат сложни системи за закопчаване.


Поддръжка на ръкавелите


Без значение дали са направени от сребро или злато, те изискват периодична грижа. Можете да ги почиствате със специално нежен препарат, хладка вода и мека четка. Освен това се уверете, че ги съхранявате на сухо място, защитено от въздух или слънчева светлина, предпочитано в специална кутия за бижута.