Показване
40 Продукти

Сортиране по

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ
Мъжките гривни стават все по-популярни през последните години като аксесоар за изразяване на тяхната индивидуалност и стил. Предлагат се различни дизайни, модели и материали: мъжки гривни от благородни метали, гривни от кожа или неръждаема стомана подхождат на всеки стил и повод.
За да определите правилния размер на гривна, измерете обиколката на китката си с помощта на гъвкава линийка или хартиена лента, след което добавете между 1,5 и 2,5 см, в зависимост от това колко широка или тясна искате да бъде гривната. Не забравяйте да проверите ръководството за размери, предоставено от производителя или магазина, за да изберете подходящия размер въз основа на това измерване.
Един от най-лесните варианти е да го съчетаете с часовник от същия цвят или материал за координиран и стилен външен вид. Можете също така да добавите други бижута, като пръстен или верижка, за да създадете интересна комбинация от текстури и форми. За минималистичен стил можете да изберете да носите само една гривна или да я комбинирате с няколко тънки гривни.
Основните разлики между мъжките и дамските златни гривни най-общо са свързани с размера, стила и дизайна. Мъжките гривни обикновено са по-здрави, по-широки и имат по-прост или по-мъжествен дизайн, докато дамските гривни често са по-тънки, по-деликатни и може да имат по-сложни детайли и дизайни.
Магнитните закопчалки са най-популярни при мъжките гривни.
Мъжките гривни са подходящи за повечето възрасти и стилове, но е важно да се вземат предвид предпочитанията и личността на носещия ги. Изберете дизайн и материали, които отговарят на вкуса и начина на живот на този човек, за да сте сигурни, че гривната ще бъде оценена и носена с удоволствие.
Редовното почистване на гривната с леко навлажнена гъба и неутрален сапун е сред най-ефективните начини за почистване. Важно е да избягвате използването на химикали или абразивни разтвори, тъй като те могат да повредят или оцветят златото. След почистване изплакнете гривната и я подсушете с мека кърпа.

Гривни за мъже: Универсален аксесоар


През последните години гривните от 14K или 18K злато за мъже, както и тези от други скъпоценни метали като титан или сребро, станаха все по-популярни, като някои от най-търсените и носени мъжки бижута. Предпочитани заради широкия си набор от дизайни и цветове, както и за лесното им включване във всеки тоалет, те уникално подчертават личностните характеристики на носителя. Моделите на гривни от бяло, жълто, розово или дори черно злато на TEILOR са изключително универсални и привлекателни. Открийте колекциите в магазините на TEILOR и онлайн и намерете моделите, които ви подхождат.


Съвети за носене на мъжки гривни


В зависимост от облеклото, което носите, изберете гривни, които са или допълващи, или силно контрастиращи в цветове. Въпреки този детайл, се препоръчва да се уверите, че ги носите всичките на една и съща ръка, за да избегнете симетричния вид, който лесно може да остане незабелязан. Ако изберете да носите една гривна, по-добре е да я поставите до часовника си, така че двата аксесоара да се допълват взаимно. Освен гривни, колекциите на TEILOR за мъжки бижута включват и такива елементи като мъжки верижки, мъжки пръстени или маншетни копчета. Изследвайте сред тях идеалните подаръци за вас и вашите близки. Открийте моделите онлайн или в магазините с помощта на нашите консултанти, за да изберете най-подходящите бижута.