Показване
28 Продукти

Сортиране по

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ
Верижките за мъже се предлагат в различни стилове и размери, което позволява на мъжете да изберат най-подходящия вариант въз основа на техния личен стил. Някои верижки са тънки и дискретни, което ги прави идеални за многослойно носене или в комбинация с други бижута, докато други са по-дебели и по-видими, правейки изявление сами по себе си.
Можете да изберете размера на верижката в зависимост от целта, за която я носите или според личните предпочитания. Ако искате конкретна дължина, важно е да измерите около врата си и да сравните със стандартните таблици за дължина, за да изберете правилния размер.
Най-подходящите материали за направата на верижки, носени от мъже, са злато, сребро, титан, неръждаема стомана и кожа.
И колието, и верижката са аксесоари за деколте, но между тях има няколко основни разлики. Верижката е съставена от една верига, без допълнителни аксесоари като камъни или перли, което я прави по-фина от огърлица. Колието е бижу, съставено от няколко елемента, като камъни или други материали, които са свързани заедно, за да образуват верига.
За да откопчаета и закопчаете правилно златна верижка, уверете се, че боравите внимателно със закопчалката. Когато закопчавате, поставете противоположния край в закопчалката и го закрепете на място. Внимателното боравене със закопчалката помага за предотвратяване на повреда и поддържа верижката в добро състояние в дългосрочен план.
За да се погрижите за вашата златна верижка, можете да започнете с помощта на специален почистващ разтвор или топла вода и мека четка, за да премахнете замърсяванията или праха, натрупан върху бижутата. Когато не носите златната си верижка, съхранявайте я на сухо и тъмно място, като чекмедже или кутия за бижута, за да избегнете износване от излагане на въздух или слънчева светлина. Избягвайте да носите верижката по време на спорт или тежки физически дейности, които могат да доведат до износване или деформация. Освен това го проверявайте периодично за дефекти или износване и, ако е необходимо, отидете при бижутер, за да го поправи или почисти професионално.

Изборът на подходяща верижка


Все повече мъже избират да допълнят облеклата си с бижута, които подчертават техния стил и характерни черти. Сред тях златната верижка, била тя проста или с висулка, става все по-популярна, тъй като е лесна за носене и привлекателна. В магазините на TEILOR можете да намерите модели на верижки от 14K или 18K жълто или бяло злато, тънки или дебели верижки, подходящи за всеки стил и повод. Без значение дали се подготвяте за специално събитие или търсите бижу за носене всеки ден, консултантите в магазините на TEILOR могат да ви помогнат да изберете най-подходящия модел. Освен това винаги можете да избирате от други видове мъжки бижута от колекциите на TEILOR, които да допълнят вашето облекло, като например пръстени, гривни или маншетни копчета.


Златни верижки за мъже: Кратка история


Верижките за мъже бяха сред първите бижута, създадени и се носят от древни времена. Първоначално те бяха изработени от лесно намиращи се в природата материали като дърво, камък, пера, но по-късно бяха изработвани от материали като злато, често украсени със скъпоценни камъни. Независимо от стил и изпълнение, верижките бяха носени от мъжете, за да сигнализират за техния статус. Само по-късно, почти до настоящото време, тези бижута станаха начин за предаване на стойности, характерни черти, стил и финес.