Показване
6143 Продукти

Сортиране по

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ
С всяка онлайн поръчка на бижута TEILOR се наслаждавате на първокласно опаковане за подаръци, безлихвено плащане, доставка до 48 часа и връщане до 14 дни.
Съберете старите златни парчета, които искате да обмените – те могат да бъдат пръстени, обеци, гривни или верижки и ги занесете в магазините на TEILOR. Нашите съветници ще претеглят златото, което носите, и ще ви кажат колко ще получите за него, което можете да използвате за закупуване на нови бижута. Можете да изберете части от всички колекции на марката и, ако е необходимо, да допълните сумата, за да закупите желаните от вас части.

Бижута за цялото семейство


За изненадите, които искате да направите, за подаръците, които носят радост, можете да намерите бижута в магазините на TEILOR, както за жени, така и за мъже, както и за деца. Разгледайте колекцията от бижута за жени, която включва разнообразие от модели на обеци, колиета, гривни, пръстени и дори диамантени бижута. Освен това господата могат да завършат своя стил с <word>мъжки пръстени, мъжки гривни,верижки или маншетни копчета, а малките ще получат вечен подарък във формата на детски бижута. Освен това, в TEILOR можете да намерите перфектни бижута за специални събития в живота си. Разгледайте гамата от годежни пръстени и сватбени халки, както и опциите за комплекти бижута подходящи за рожден ден или други специални поводи. Разкажете своята история с бижутата, които избирате.