Препоръчани продукти

Показване
549 Продукти

Сортиране по

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ
Има различни видове годежни пръстени: златни годежни пръстени (бяло, жълто, розово), платинени годежни пръстени, годежни пръстени с циркони, годежни пръстени с диаманти и други скъпоценни камъни, било то сапфири, рубини или смарагди.
Благородните метали, използвани за годежни пръстени, варират в зависимост от предпочитанията и бюджета на всеки човек. Златото е популярен метал и се среща в различни цветове, но може лесно да се надраска. Платината, въпреки че е по-скъпа от златото, се счита за един от най-ценните метали и е много издръжлива. Паладият е подобен на платината, но е по-евтин, докато титанът е много издръжлив, но по-малко ценен от другите метали. Среброто е по-евтин вариант, но е по-податлив на драскотини и изисква по-честа поддръжка. Изборът на метал зависи от личните предпочитания, бюджет и начин на живот.
Традиционната форма е кръгла, но има и други като принцеса, овална, маркиза, като изборът на конкретна зависи от личния вкус.
Няма фиксирана сума, но тя може да варира в зависимост от качеството на диаманта, използвания метал и други фактори. Важно е да определите удобен бюджет за себе си и да се съсредоточите повече върху значението на пръстена, отколкото върху платената сума.
Преди да започнете да търсите годежен пръстен, е важно да определите бюджет. Това ще ви помогне да се съсредоточите върху опции, които попадат във вашите финансови ограничения и ще ви помогне да избегнете компромиси, които не искате да правите. След като определите бюджета си, можете да започнете да проучвате различните варианти за вашия годежен пръстен. Можете да търсите онлайн или в магазини за бижута. Важно е да вземете предвид предпочитанията и стила на човека, който получава пръстена, както и металите и камъните, които му харесват. След това е важно да проверите качеството му. Уверете се, че пръстенът е изработен от метала, който желаете, и че камъните са с добро качество и правилно поставени. Препоръчително е да купувате от магазин, който предлага гаранции за качеството на продуктите си.
Сертификатът за качество, издаден от призната лаборатория като GIA или De Beers Institute of Diamonds, е от съществено значение, за да се гарантира, че диамантът е истински и с високо качество.
Годежните пръстени изискват допълнително внимание при почистване, особено дизайни с гравирани, филигранни или ръчно изработени детайли. Преди да започнете същинското почистване, използвайте пинсети, за да премахнете влакната или нишките, ако са захванати в някои части на пръстена. След това изплакнете пръстена с вода и го потопете в почистващ разтвор от амоняк, разреден 1/3 вода, но не го оставяйте да кисне повече от минута. След това внимателно изчеткайте пръстена и избършете диаманта с мека кърпа, за да не заседне в ъглите на метала, в който е вграден скъпоценният камък.

Пръстенът за обручване, символ на любовта


Всяка етап на връзка носи нови специални моменти и дълбоки значения. Един такъв момент е, когато решите да обедините съдбите си, често съпроводено от обручка за обручване. Този бижутерски аксесоар представлява обещание за любов и преданост. Поради тази причина материалът, от който е изработен пръстенът, неговият дизайн и включеният скъпоценен камък играят изключително важна роля при избора му. TEILOR предлага разнообразие от обручки за обручване, направени от 14k или 18k, както и годежни бижута от злато, от които можете да избирате по-късно.


Как да изберете обручка за обручване


Изборът на правилния обручка за обручване е едно от най-важните решения, които трябва да вземете, преди да предложите на вашия любим. Започнете с определяне на бюджета си и след това наблюдавайте типа бижута, които тя обикновено носи. На базата на тези данни можете да решите дали бяло злато обручка за обручване, злато обручка за обручване, розово злато или платина е по-подходящ. Освен това, за да определите правилния размер, измерете друг обруч, който вече носи. Обручът може да се закупи онлайн и в магазините на TEILOR. А специалистите ни винаги са готови да ви предоставят необходимите съвети за намирането на най-подходящия обручка за обручване.