Показване
1568 Продукти

Сортиране по

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ
Като цяло златните обеци без скъпоценни камъни са сред най-популярните дизайни, заедно с диамантените обеци и перлените обеци. Сред най-популярните форми са висящи обеци с талисмани, обеци с халки (кръгли или други кръгли обеци), дълги обеци или асиметрични обеци (различна обеца във всяко ухо).
Ако предпочитате елегантния стил, класическите и минималистични златни обеци биха били добър избор за вас. От друга страна, ако обичате да експериментирате и да добавяте повече цвят към тоалетите си, изберете ефектни обеци или обеци с цветни скъпоценни камъни. Важно е да изберете обеци, които да подхождат на Вашия гардероб и другите бижута, които носите.
За да носите златни обеци всеки ден, трябва да изберете прости и изтънчени дизайни, които лесно се съчетават с различни тоалети. Обеци на винт или златни обеци с малки, деликатни форми са добър избор, тъй като са удобни и не привличат много внимание. Също така е важно да изберете дизайн със сигурна и удобна закопчалка, за да ги носите всеки ден.
Сред най-често използваните системи за затваряне на обеци са обикновените винтове. Закопчаването е лесно, дръжката се прикрепя към гърба на обеците, вкарва се в ушната мида и се закрепва с така наречената закопчалка за отделяне отзад, наречена още пеперуда/дюбел.Друг вид закопчаване на обеци е пружинното закопчаване. Обеците с този тип закопчаване се закопчават с помощта на кука, която минава през ушната мида и след това се закрепва в механична скоба. Обеците с щипка могат да се носят независимо дали ушите са пробити или не. Имат щипка, която захваща здраво ушната мида и прави невъзможно падането на обицата. Английската закопчалка (отзад) има прост механизъм за задвижване: подвижната част трябва да бъде фиксирана в специално проектираното пространство. Този тип закопчаване е ненатрапчиво и почти незабележимо, защото стои скрито зад ушната мида. За децата най-сигурната ключалка е тази с предпазен винт.
Има голямо разнообразие от скъпоценни камъни, от които да избирате за златни обеци. Някои от най-търсените опции са диаманти, перли, аметисти, рубини, сапфири и смарагди. Важно е да изберете скъпоценните камъни, които най-добре отговарят на личния Ви стил и поводите, за които ще носите обеците си.
Златните обеци изискват редовна грижа, за да се поддържат в добро състояние. Те трябва да се избърсват с почистващ разтвор или топла вода и мека четка и препоръчваме да избягвате контакт с химикали, да ги съхранявате безопасно, да избягвате да ги носите по време на тежка физическа дейност и да ги проверявате редовно за дефекти или износване.
С всяка онлайн поръчка на бижута TEILOR се наслаждавате на първокласно опаковане за подаръци, безлихвено плащане, доставка до 48 часа и връщане до 14 дни. Освен това вие сте гарантирани, че вашите бижута са сертифицирани и можете да се възползвате от ремонт в сервиз на TEILOR.

Обици: Универсалност и Елегантност за Всяка Облекло


Обиците са неотменни аксесоари, които се хармонизират перфектно с всякакъв моден стил. Сред всички възможности, златните обици се отличават с елегантността и изтънчеността си. В зависимост от състава си, златото може да бъде разделено на няколко категории. Обиците от жълто злато са традиционни и очароват с топлотата на своя блясък. Обиците от бяло злато имат изискан и деликатен тон, което ги прави отличен избор за онези, които търсят бижута с модерен привкус. Обиците от розово злато се асоциират с женствеността и романтиката.


Открийте Златни Обици в Магазините на TEILOR


TEILOR предлага широка гама от златни обици за жени или златни обици за деца. Достъпни както онлайн, така и в физически магазини, златните обици могат да бъдат семпли или украсени със скъпоценни камъни, като диамантени обици, рубини или сапфири. Освен това можете да изберете чифт златни обици с уникални дизайни или елегантни обици с различни видове закопчалки. Златни обици на винт често се предпочитат поради своята сигурност.


Как да Изберете Златни Обици


Обиците са повече от аксесоари; те разказват истории. Когато избирате любимата си чифт обици, се уверете, че те отразяват вашата личност. Независимо дали избирате обици от 14k или 18k злато, важно е те да ви представляват и да са удобни за носене. Освен това те могат също да бъдат специален подарък за някого, който ви е близък. Разгледайте наличните бижута и изберете това, което най-добре ви подхожда.