Препоръчани продукти

Показване
77 Продукти

Сортиране по

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ
Подходящите бебешки обеци трябва да бъдат направени от безопасни и нетоксични материали като злато. Правилният модел трябва да е лек и със сигурен затварящ механизъм. Като цяло обеците, които се завинтват, се считат за най-безопасни за бебета, тъй като е по-трудно да се отстранят случайно. Най-добре е да избягвате обеци с малки или лесно подвижни части, които могат да бъдат погълнати от Вашето бебе.
Подходящите бебешки обеци могат да бъдат изчистени или с дизайн, включващ различни скъпоценни камъни или символи. Важно е да изберете обеци, които са подходящи за ушите на бебето и не причиняват дискомфорт или дразнене.
Сред най-често използваните закопчалки за обеци са обикновените винтове. Закопчаването е елементарно, винтът се прикрепя към задната страна на обеците, вкарва се в ушната мида и се закопчава с перки. Друг вид закопчаване на обеци е пружинното закопчаване. Обеците с този тип закопчаване се закопчават с помощта на кука, която минава през ушната мида и след това се закрепва в механична скоба. Обеците с щипка могат да се носят независимо дали ушите са пробити или не. Имат щипка, която захваща здраво ушната мида и прави невъзможно падането на обицата. Английската закопчалка (отзад) има прост механизъм за задвижване: подвижната част трябва да бъде фиксирана в специално проектираното пространство. Този тип закопчаване е ненатрапчиво и почти незабележимо, защото стои скрито зад ушната мида. За децата най-сигурната закопчалка е тази с предпазен винт.
Детските златни обеци изискват редовна грижа, за да се поддържат в добро състояние. Те трябва да се избърсват с почистващ разтвор или топла вода и мека четка и препоръчваме да избягвате контакт с химикали.

Златни Обици за Деца: Вечни Бижута


Обиците винаги са били сред най-ценените видове бижута, не само за жените, но и за най-малките. Моделите на златни обици за деца с карати от 14K и 18K, с диаманти или прости обици, могат дори да се носят от бебета, тъй като са удобни и безопасни. Изборът да подарите чифт обици за деца като подарък по специални поводи означава предлагане на нещо повече от просто бижу: вие предоставяте вечна памет. Така че с течение на годините те ще бъдат перфектната възможност за споменаване, приносейки носталгия и радост на тези, които ги получават. Намерете модели на златни обици в жълто, бяло или розово злато, кръгли или дълги, с дизайни за деца в магазините на TEILOR и онлайн, на teilor.bg. Освен това можете да ги комбинирате с разнообразни други бижута за деца, като златни гривни за деца, златни колиета за деца или златни медальони за деца.


Как да Съхранявате и Поддържате Златни Обици за Момичета


Златните обици за деца са универсални и издръжливи подаръци. За да се уверите, че малките могат да ги носят дълго време и че принасят радост през годините, следва да следвате няколко прости стъпки. Първо и най-важно, бижутата трябва да се съхраняват в специални кутии, на сухо място, защитено от слънчева светлина или въздушна експозиция. Също така е добра практика периодично да проверявате обиците за евентуални дефекти или признаци на износване и да ги отстранявате навреме. Посещението при бижутер за професионални ремонти и почистване ще гарантира правилната поддръжка и по-голяма издръжливост.