Показване
36 Продукти

Сортиране по

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ
Детските гривни могат да бъдат семпли или украсени с различни скъпоценни или полускъпоценни камъни или дизайни. Както при пръстените, важно е да изберете подходящ размер и сигурна система за закопчаване, която няма да се отвори случайно.
За да изберете правилния размер за златна гривна, се препоръчва да измерите обиколката на китката с рулетка или гъвкава лента. Важно е да не измервате твърде плътно и да добавите между 1,5 и 2,5 сантиметра към полученото измерване, за да осигурите удобно прилягане.
С всяка онлайн поръчка на бижута TEILOR се наслаждавате на първокласно опаковане за подаръци, безлихвено плащане, доставка до 48 часа и връщане до 14 дни. Освен това вие сте гарантирани, че вашите бижута са сертифицирани и можете да се възползвате от ремонт в сервиз на TEILOR.

Златни гривни за деца от TEILOR


Сред най-ценените видове детски бижута, които често се даряват по специални поводи като кръщене, първи рожден ден, петата годишнина, първият ден в училище и още много други, ще намерите златни гривни. Лесни за носене, те са налични в магазините на TEILOR и онлайн на teilor.bg в различни дизайни. Без значение дали избирате златна гривна за деца или бебета, която интегрира фигури и скъпоценни камъни или избирате прост дизайн, колекцията на TEILOR ви предлага множество възможности.


Как да изберете златна гривна за деца


Както при бижутата за възрастни, гривните за деца могат да бъдат в различни форми. Независимо дали избирате златна гривна за момичета в бяло, жълто или розово злато, с мотиви на монети или други фигури, уверете се, че тя е лесна за носене и с правилния размер. Също така се препоръчва да изберете цвят на материала, подобен на другите бижута, които детето носи, като обици или огърлици. Що се отнася до закопчалката, тя трябва да има проста и сигурна система за заключване. За наистина специален подарък можете също да комбинирате желаната гривна с други видове детски бижута, като златни обици за деца, златни огърлици за деца или златни медальони за деца. Разгледайте колекциите на TEILOR и изберете подаръци, които ще донесат радост.