Показване
123 Продукти

Сортиране по

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ
Бижутата също могат да бъдат подходящ избор за деца, но трябва да вземем предвид няколко аспекта, за да сме сигурни, че са безопасни и подходящи за тях. Подходящите бижута за деца са пръстени, колиета, гривни и обеци. Важно е да изберете бижута от нетоксични материали, които не предизвикват алергии или други здравословни проблеми.

Детски бижута: Спомени за години


Детските бижута от злато, независимо дали са за момичета или момчета, ги тях не само когато ги получат, но и дълго след това. Издържливи с течение на времето, те стават източник на спомени за години напред. Освен това винаги ще бъдат тясно свързани с изображението на човека, който ги подарил, предавайки емоции, грижа и нежност. Можете да изберете детски бижута от злато, гривни за деца, гердани или висулки за най-малките.


Традицията да се подаряват бижута на момичета и момчета


В миналото традицията да се подаряват бижута на деца се основаваше на вярата, че те ще защитят малките от злополуките и ще им помогнат да останат здрави. Първоначално за изработката на бижута за деца се използваха материали като черупки или дърво, но с течение на времето се използват все по-много ценни материали като бяло или жълто злато, както и диаманти и други скъпоценни камъни. Днес все повече хора избират да подарят бижута на деца по специални поводи. Открийте моделите на детските бижута както в магазините на TEILOR, така и онлайн. Освен това, за специални събития можете да допълните подаръка за най-малките с бижута за цялото семейство. Изберете подходящите модели на бижута за жени и за мъже.