Препоръчани продукти

Показване
2090 Продукти

Сортиране по

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ
Диамантите са скъпоценни кристали, съставени от въглерод. Те се образуват дълбоко в Земята при изключително интензивни условия на температура и налягане. Процесът на образуване на диаманти включва излагане на въглерода на високи температури и високо налягане, което насърчава неговия растеж и кристализация в отличителни твърди структури, известни като диаманти. Това образуване се извършва в дълбоки геоложки слоеве, обикновено на дълбочина над 150 километра под повърхността на Земята.
Най-важната характеристика на диаманта е неговото качество, което се определя от четирите C: чистота, карат, цвят и шлифовка. Те определят блясъка, прозрачността, цвета и формата на камъка, като по този начин влияят на неговата стойност и външен вид.
Стойността на диаманта се изчислява според четирите C: чистота, карат, цвят и шлифовка. Тези характеристики се използват, за да се определи колко брилянтен, прозрачен, оцветен и добре шлифован е диамантът и следователно колко е ценен. Колкото по-добри характеристики има диамантът във всеки от четирите Cs, толкова по-висока ще бъде неговата стойност.
Автентичността на диаманта може да се провери чрез сертификат, издаден от специализирана лаборатория, който съдържа подробна информация за характеристиките на диаманта.
За да запазите диамантеното бижу, препоръчително е да го съхранявате в специална кутия за бижута, далеч от пряка слънчева светлина и други източници на топлина, които могат да повлияят на блясъка на камъка, както и да го предпазвате от продукти за грижа за кожата и парфюми. Също така е важно да проверявате бижутата си редовно за мръсотия и да ги почиствате правилно, за да можете да ги поддържате в оптимално състояние възможно най-дълго.
За почистване и грижа за диамантени бижута се препоръчва да използвате разтвор от топла вода и мек почистващ препарат, като потопите бижутата в разтвора и внимателно ги разтриете с мека четка за зъби. Избягвайте използването на абразивни продукти или гореща вода, които могат да повлияят на външния вид и блясъка на диамантите и настройките.

Диамантени Бижута, Символ на Изтънченост

Диамантите са скъпоценни камъни, изпълнени с блясък и елегантност. Някои от най-желаните видове бижута са златни бижута с диаманти. Тази комбинация от злато, било то бяло злато, жълто злато или розово злато, и бели, черни или дори цветни диаманти, представлява епитомата на изтънчеността. Без значение дали говорим за диамантени пръстени, диамантени обици, диамантени огърлици или диамантени гривни, те идеално допълват всяка тоалетка и добавят допир на блясък и елегантност.


Открийте диамантени бижута в TEILOR

Ако желаете диамантени бижута, изследвайте разнообразния асортимент, предлаган както онлайн, така и в магазините на TEILOR. Изберете тези бижута, които най-добре описват вашата личност и създайте собствен комплект диамантени бижута. Освен това винаги можете да потърсите съвет от персонала на магазина, за да изберете моделите, които най-добре ви подхождат. Бижутата са повече от аксесоари; те описват стила и елегантността на човека, носещ ги.Поддържайте диамантените бижута с прецизност

Диамантените бижута изискват грижлива поддръжка, тъй като е важно да ги почиствате редовно, за да ги поддържате в оптимално състояние в дългосрочен план. Те трябва да се почистват с мека четка, разтвор от топла вода и нежен перилен препарат. Освен това, за да ги запазите в безопасност, съхранявайте ги в кутия за бижута, далече от директна слънчева светлина и източници на топлина.