Сортиране по

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ
Титанът е изключително издръжлив и устойчив на корозия материал, което прави бижутата от титан идеални за ежедневно носене. Те няма да се повредят или избледнеят с времето.
Титаниевите пръстени са най-популярните и универсални бижута от титан. Те могат да бъдат семпли и елегантни или украсени със скъпоценни или полускъпоценни камъни, предлагайки разнообразие от възможности за индивидуален стил и предпочитания.
За да се грижите за вашите титаниеви бижута, се препоръчва да ги почиствате редовно с топла вода и неутрален сапун. Можете да използвате мека четка, за да премахнете замърсяването. Избягвайте използването на абразивни почистващи разтвори или четки с твърд косъм, които могат да надраскат повърхността на бижутата. След почистване изплакнете бижутата с чиста вода и ги избършете с мека кърпа, за да ги подсушите и възвърнете първоначалния им блясък.
Титанът е хипоалергичен, което означава, че е малко вероятно да причини алергични реакции или дразнене на кожата. Това е чудесен вариант за хора с чувствителна кожа или алергии към метали като никел.