Показване
407 Продукти

Сортиране по

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ
Висулката е бижу, което се носи около врата, заедно с верижка. Често е украсен със символи или скъпоценни камъни и може да се носи, за да предаде определено послание или лично значение. Висулките имат дълга история: те са били използвани от древни времена за носене на късмет, защита или за означаване на принадлежност към определена група или социален статус. Някои висулки имат религиозна или митологична символика.
Най-често диамантите, рубините, сапфирите и смарагдите се избират за златни висулки. Полускъпоценни камъни като аметисти, топази и турмалини също често се използват във висулките заради тяхното разнообразие от цветове и форми. За да съчетаете висулка с правилното колие или огърлица, опитайте да комбинирате подобни материали и цветове, като злато със злато или сребро със сребро. Имайте предвид размера и теглото на висулката, за да може колието да я държи сигурно. Също така се уверете, че стилът на колието съответства на дизайна на висулката, за да създадете хармоничен и балансиран вид.
Когато носите няколко висулки едновременно, е важно да имате предвид няколко неща, за да създадете хармонична и модерна визия. Първо, изберете висулки, които имат цветова връзка или които се допълват взаимно. Те трябва да подхождат на останалия Ви тоалет, а цветовете да са в тон с него. За да добавите интересна нотка, можете да изберете висулки с различни размери. Те могат да се носят хармонично заедно, добавяйки текстура към Вашето облекло. Помислете и за дължината на висулките. Ако носите няколко на различни дължини, уверете се, че те подхождат на Вашето облекло и се допълват, без да седят претрупани. Също така е важно да вземете предвид повода: минималистичният избор на бижута е по-подходящ за официално събитие, докато ежедневието Ви дава повече свобода да експериментирате. В крайна сметка най-важното е да сте сигурни, че висулките, които избирате, са в хармония помежду си и с тоалета Ви, като крайният резултат е приятен за окото и елегантен.
За да почистите и да се грижите за висулка от златен скъпоценен камък, е важно да избягвате агресивни или абразивни почистващи продукти, които могат да надраскат златото и да повредят скъпоценните камъни. Използвайте топла вода и течен сапун, както и мека четка или микрофибърна кърпа, за да почистите и полирате висулката. Съхранявайте го на сухо място, далеч от пряка слънчева светлина, за да предотвратите обезцветяване или повреда на скъпоценните камъни.

Златни висулки: Значими бижута


Носени и подарявани от древни времена, висулките са бижута, които винаги носят послание за хората, които ги носят. Без значение дали допълвате любимата си гривна със златена висулка с диаманти или полускъпоценни камъни, или избирате висулка с кръст или начална буква, той ще разкрие стила, който ви представлява. Изследвайте колекциите на ТЕИЛОР с дискретни или изразителни висулки, подходящи за вас и вашия близък.


Съвети за грижа за висулки


Записани сред най-популярните бижута за жени, златните медальони не изискват специална грижа. Като всички бижута, те трябва да бъдат предпазвани от удари (удари, драскотини) и корозивни вещества като хлор, които могат да влияят на тяхната блясък с времето. За почистване се препоръчва използването на мека кърпа, заедно с нежен почистващ препарат и топла вода. С внимателно периодично почистване висулките ще запазят своя елегантен вид, и ще можете да се насладите на тях за дълго време.