Показване
255 Продукти

Сортиране по

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ
Гривната за тенис се разпознава по начина, по който диамантите или други скъпоценни камъни са разположени в една линия по цялата повърхност на бижуто. Името му идва от популярността, на което се радва на тенис корта, носен по време на игра от много известни играчи.
Тенис гривните могат да бъдат изработени от различни материали, като злато, сребро или платина. Те могат също така да включват диаманти или други скъпоценни камъни.
Тенис гривните са подходящи както за жени, така и за мъже. Има различни дизайни и стилове и за двата пола.
Най-популярните дизайни на тенис гривни са тези с диаманти, интегрирани около цялата гривна, равномерно разпределени или във формата на линия. Има и дизайни, съставени от диаманти и други скъпоценни или полускъпоценни камъни.
Тенис гривните могат да се носят постоянно, само ако са златни или платинени и имат диаманти или други качествени скъпоценни камъни. Причината? Те се считат за по-издръжливи и по-устойчиви от други метали или камъни. Важно е да избягвате да носите тенис гривната си, когато извършвате дейности, които могат да повредят или надраскат бижутата ви, като тежка работа или спорт. Препоръчително е да я почиствате редовно и да проверявате дали закопчалката е стабилна.

Тенис гривна: Вечен бижутерен аксесоар


Когато мислим за бижута, тенис гривните заемат специално място поради уникалния си дизайн. Те са подходящи за всякакъв повод и елегантно допълват всяка тоалетка. Независимо дали изберете тенис гривна от жълто злато с топъл тон или съвременна и бляскава тенис гривна от бяло злато, този бижутерен аксесоар няма да остане незабелязан.


Златна Тенис Гривна – Критерии за Избор


В зависимост от дизайна съществуват няколко модела тенис гривни, които можете да съчетаете с подходящо колие. Можете да изберете тенис гривна с диаманти или други скъпоценни камъни, които добавят цвят и блясък. В същото време се препоръчва материалът на гривната (жълто злато, бяло злато или розово злато) да бъде подобен на този на бижутата, които обикновено носите.


Разгледайте Колекцията от Златни Тенис Гривни на TEILOR


Колекциите на TEILOR включват златни тенис гривни, всеки с уникален и изискан дизайн. Разгледайте цялата колекция и изберете модела, който ви харесва най-много. Освен това обърнете специално внимание на грижата за този бижутерен аксесоар. Съхранявайте го в специална кутия за бижута и го почиствайте периодично с мека кърпа.