Показване
15 Продукти

Сортиране по

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ
Подходящите материали за глезените включват гъвкави и устойчиви на износване материали като кожа, метал или силикон, както и благородни метали като злато за стилно докосване.
Да, гривните за глезен могат да се носят при плуване или на плажа, но трябва да изберете материал, който е водоустойчив и няма да се повреди при излагане на сол или хлор.
Най-популярните дизайни на гривни за крака са кожени, перлени или скъпоценни камъни, гривни със символи или надписи и метални или силиконови гривни.

Гривна за глезен - Уникален аксесоар


Гривните за глезен, които често се носят през лятото или по време на ваканция, са бижута, които са изключително атрактивни, но сравнително по-малко познати днес. Носени около глезена, те нежно подчертават стила ви, предавайки усещане за романтика и елегантност. Сред най-ценените модели са тези с връв и бели златни гривни.


Съвети за носене на гривните за глезен


Тъй като те спадат в категорията бижута за жени, се препоръчва да се носят в конкретни контексти и облекла. Първо, те не следва да се носят върху други облекла и са подходящи да се носят директно върху кожата. Освен това, в зависимост от облеклото ви (ежедневно или елегантно), можете да изберете да ги комбинирате с прости златни гривни</word>, гривни с обеци или дори такива с диаманти.


Как да се грижим за гривните за глезен


Те не изискват специални грижи спрямо другите бижута. Те трябва редовно да се почистват с топла вода, мека кърпа и нежен почистващ препарат. Освен това трябва да ги предпазвате от корозионни вещества като солена вода и хлор, които могат да повлияят на блясъка им с времето.