Показване
3569 Продукти

Сортиране по

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ
Бялото злато е направено от сплав от никел, цинк и мед, за да се увеличи неговата ковкост. Поради тази причина някои хора с алергии към никел не могат да носят бяло злато, направено по този начин, но могат да изберат бижута, направени с други сплави, като злато-паладий-сребро.
За да поддържате Вашите бижута от бяло злато в добро състояние, е важно да се грижите правилно за тях. Можете да започнете, като използвате специален почистващ разтвор или топла вода и мека четка, за да отстраните всички замърсявания или прах, натрупани върху вашите бижута. Препоръчително е да избягвате да носите златни бижута, докато почиствате или използвате химикали като парфюм или разтвори, съдържащи хлор. Когато не носите златни бижута, съхранявайте ги на сухо и тъмно място, като например чекмедже или кутия за бижута, за да избегнете износване от излагане на въздух или слънчева светлина. Избягвайте да носите златни бижута по време на спорт или тежки физически дейности, които могат да доведат до износване или деформация. Освен това ги проверявайте редовно за дефекти или износване и, ако е необходимо, отидете при бижутер, за да ги поправи или почисти професионално.

Бижута от Бяло Злато - Универсални Аксесоари


Бижутата от бяло злато представляват модерен, изискан и изключително универсален избор, подходящ за всяка ситуация и тоалет. Независимо дали избирате бижута от 14К или 18К бяло злато, прости или украсени с скъпоценни камъни като диаманти, сапфири, рубини и смарагди, или с полускъпоценни камъни като танзанит, нефрит или топаз, те успешно ще намерят своето място във вашата лична колекция от бижута. Можете да намерите широка гама от модели на бижута за жени в магазините TEILOR и онлайн. Разгледайте колекциите и изберете тези, които ви представят или които искате да подарите на вашите близки.


Историята на Бялото Злато


Бялото злато се появява през 19-ти век, направено от сплав на злато и други бели метали като паладий и сребро. То започва да набира популярност през 20-те години на 20 век поради своята прилика с платината и по-достъпната си цена. Освен това, асоциацията му с идеята за чистота и невинност често прави бялото злато предпочитания избор за желаните сватбени халки от двойките и за бижутерийните комплекти, носени от жените в техния сватбен ден. Така, бижутата от този метал бързо станаха сред най-обичаните бижута.